Jag ser Africa överallt!!

Det är faktiskt så... Jag ser en Afrikan, hör någon prata swahili. Det kör förbi en lastbil och doften  påminner om resorna med buss genom tanzania. Små bitar som känns bekanta, som jag kan sätta in i bilden av platsen jag ska till snaaart.

Samtidigt som jag tänker på Tanzania nästan hela tiden så är jag förvånansvärt lugn över att jag snart kommer vara påväg. Det är som om jag inte riktigt vill greppa det hela, det är liksom inte helt verkligt just nu. Om några veckor kanske jag grips av panik och resfeber, haha!

Just so you all know

Fyra veckor tills jag far bort! Om ni vill träffa mig så får ni allt hålla er framme.

Nu är det inte långt kvar.

Snart bär det av norrut mot Sida-kurs i Härnösand. Det ska bli otroligt roligt att få vara i norr ett tag, men ännu sålänge är jag fast på jobbet.

Resan är bokad!

Jo nu är resan bokad och jag vet vilket datum jag ska lämna Sverige. Det som ligger framför mig nu är en skrivbok med helt oskrivna blad. Jag börjar ta tag i vad som ska göras innan jag kan fara.

En sak som jag fuderar på jätte mycket är vad jag ska ta med mig för roliga saker som kan vara roligt att visa för dem där nere, typiskt svenska saker kanske och kanske roliga spel som är lätta att lära ut på språk som inte är svenska. Har ni några bra tips så är jag tacksam att få höra dem.

Kram!

RSS 2.0